Leveringsvoorwaarden

Toer advies verkoopt gebruikte goederen zonder garantietermijn. Van garantie is slechts sprake indien deze schriftelijk is overeengekomen. Laat gekochte apparatuur altijd door een erkende installateur nazien en aansluiten. Bij levering werken wij onder de voorwaarde ‘zoals gezien en goed bevonden’.
Wij staan in voor de kwaliteit en werkzaamheid van de door ons geleverde gebruikte materialen zonder garanties hierop af te geven. Wij maken vooraf een selectie om het kaf van het koren te scheiden. Een belangrijke waarborg daarbij is dat het inventaris meestal verkregen is van gerenommeerde, bij de  ‘Recron’ aangesloten bedrijven. Bovendien is een flink gedeelte van ons aanbod afkomstig van de toonaangevende leverancier zoals o.a. Seijsener Rekreatietechniek in Zaandam en ‘van Keulen’ Mobielbouw.

Goederen worden standaard geleverd af opslag Nijmegen. Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Er geld een eigendomsvoorbehoud bij levering de geleverde goederen blijven eigendom van Toer Advies tot het moment dat de betaling is voldaan en het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Deze tarieven gelden niet voor de levering aan het buitenland.

Verzendkosten binnen Nederland:
Indien goederen kunnen worden verstuurd zijn de verzendkosten altijd voor de koper en exclusief 21% BTW. Verzendkosten worden vooraf voor akkoord doorgegeven. Tarieven inclusief verpakken/verzendklaar maken/transport en verstuurd per TNT-post of GLS. Pakket onder de 10 kg € 15,–/€ 17,50 p.st. (bij kleine handzame pakjes € 10,–/€ 12,50). Pakket tussen de 10 kg en 30 kg € 25,– p.st.

Verder geld het alleen voor goederen onder de 30 kg en passende qua volume in een rolcontainer van TNT (zie ook voorwaarden TNT http://www.postnl.nl/zakelijk/pakket/pakket/ ).

Betaling alleen contant (pin automaat aanwezig)! Verschuldigde bedragen op rekening alléén bij vaste klanten dienen binnen 10 werkdagen overgemaakt te worden naar rekeningnummer 4123126 ten name van Toer Advies Nijmegen. Levering van sanitair units dienen uitdrukkelijk vooruit betaald te worden vóór aflevering. Om tegen aantrekkelijke prijzen in te kunnen kopen, moeten wij snel kunnen handelen. Wij verzoeken u dan ook dringend om de betalingstermijn in acht te nemen.

Buitengerechtelijke incassokosten worden berekend met een minimum van € 40,– per factuur bij een achterstand van 2 weken na de eerste aanmaning (nieuwe wet ingaande 1 juli 2012).

Reserveren van camping inventaris kan alleen nog als deze vooraf wordt betaald! Bij een reservering ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur moet dan per direct worden voldaan. Pas op het moment dat deze volledig is betaald is de reservering definitief. Indien deze niet of te laat wordt voldaan zijn wij vanzelfsprekend vrij om dit artikel aan derde te verkopen zonder hiervan melding te maken. Het gereserveerde camping inventaris moet uiterlijk binnen 4 weken zijn opgehaald anders vervalt de reservering en zijn wij vrij om deze opnieuw aan te bieden aan belangstellende.

Voor leveringen buiten Nederland is altijd contante (pin) betaling vereist of betaling vooraf. Wij beschikken inmiddels over een pin automaat zodat u zonder problemen ter plaatsen kunt betalen. Om een BTW nultarief te mogen berekenen hebben wij tevens het juiste buitenlandse (VAT) BTW nummer nodig. Facturen worden uitsluitend nog per e-mail verstuurd.

Toer advies v.o.f.
Kamer van Koophandel Nijmegen nr. 09 180 952
BTW nummer NL 8191.87.744.B01
IBAN: NL31INGB0004123126
BIC: INGBNL2A

Toer advies besteedt de grootst mogelijke zorg aan het onderhoud van deze
site. Toch kan het gebeuren dat informatie na verloop van tijd verouderd of
niet juist meer is. Aan de informatie op deze internetsite kunnen daarom
geen rechten worden ontleend.