Sanitair unit Van Keulen VERKOCHT

Prijs
Categorie Sanitair algemeen, Sanitair units/gebouwen

Prijzen zijn excl. btw en af opslag Cuijk of af locatie indien aangegeven in het aanbod.

Neem contact op
Sanitair unit Van Keulen VERKOCHT

 

Een gebruikte sanitair unit Van Keulen met zeer ruime sanitair capaciteit een koopje voor de handige ” doe het zelver” en nog goedkoper voor de snelle beslisser  . Absoluut mooi en ruime sanitair unit waar een klein deel van de vloer bij de douche eruit moet en deze moet worden hersteld. Dit is deels al gebeurd maar veel eenvoudiger wanneer de sanitair unit na vervoer op hoogte wordt gezet om de vloer vanuit de onderkant te herstellen. Verder in goede conditie waarbij recent de afwasplaats nog is vernieuwd en enkele seizoenen geleden de dure en zeer energie zuinige  A&O Smith boiler van 368 liter is vervangen  ( nieuwwaarde boiler ruim € 12.000,-) . Deze sanitair unit heeft de volgende indeling :

5 x toilet cabine (waarvan 1 x opgesteld kan worden voor de nacht) 3 x urinoir , 1 x handen wasplaats , 2 x privé wascabine warm/koud, 4 x douche cabine en 7 x wasplaats tandenpoets verder nog een z.g.a.n. afwasplaats voor 3 plaatsen met afdruiprekjes.

Deze unit is een koopje voor diegene die handig is en de unit op hoogte (ongeveer 80 cm) kan zetten en de vloer reparatie in de douche ruimte kan uitvoeren. Deze unit is voorzien van vele daglicht koepels voor mooi natuurlijk licht en bij schemer een automatische licht functie van sfeervolle koofverlichting. Schrobputjes in iedere ruimte en cabine voor snel schoonmaken , automatische afzuiging systeem voor luchtvochtigheid en geur beheersing,  elektronisch instelbaar douchetijd , handmatig instelbare douche temperatuur, handen drogers. Alle materialen zijn hufterproof en zeer gemakkelijk schoon te maken. Op verzoek is er een technische tekening beschikbaar en kan er een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. De unit is vanaf 1 november beschikbaar. Vervoer en demontage kosten zijn voor de koper en in overleg kan Toeradvies hierbij assisteren en dit regelen. Deze unit staat opgesteld in Noord -Brabant. LET OP EXTRA VOORDELIG GEPRIJSD VOOR DE SNELLE BESLISSER MOET BEGIN NOVEMBER WEG

Terug naar aanbod